Välkommen till vårt kursutbud!

 

19787075_1421594031263989_7115990452927720851_o

 

HundGrund- teori och praktik.

Vår mest uppskattade kurs av såväl nybörjare som av landslagsmedlemmar och även grunden i vårt utbildningskoncept.

Detta är en kurs för dig som vill ha en fungerande relation i alla lägen med din hund, som vill ha de bästa förutsättningarna när du och din hund gör entré i den fantastiska världen för hundsport och givetvis för dig som vill ha en härlig vardag med din hund.

Under kursens första praktikdag så avslöjar vi dessutom övningen som gjort det möjligt för oss att gå med 16 hundar i en hand, som är anledningen till att gruppen lyssnar på oss i de mest påfrestande situationerna man som hundförare kan möta. Nyfiken? Läs vidare och glöm inte att anmäla er snarast då antalet platser är begränsat! 

20170512_144327

HundGrund är en kurs för dig som vill förstå hur din hund tänker och känner för att sen kunna arbeta utifrån den enskilda individens behov.

Vi utgår ifrån klassisk inlärningsteori och under kursens teoridel kommer vi bl.a. behandla etologi, rasernas egenskaper, samarbete mellan hund och människa, den sociala organisationen, mentalkunskap, individuella variationer, inlärning, stress, motivation, hundsport och mycket annat!

Under praktiken kommer vi arbeta med hantering, samarbete, inkallning, sitt och ligg- oavsett vad som händer, hundmöten, grundövningar och mycket mer!

Under denna kurs betalar man för hundens plats, så tag med respektive!

Tillsammans formar ni den perfekta tillvaron för er hund!

Kursen är eftertraktad och därför finns det två klasser, innehållet är detsamma och det är enbart datumen som skiljer sig åt.

Kika vilka datum som passar bäst och välj klass när du skickar in din kursanmälan HÄR.

 


HundGrund, i Åkersberga med kursstart i mars 2019

 Teori utan hund: 12/3, 14/3, 19/3 och 21/3 kl. 19:00 - ca 21:30 

Praktik med hund: 23/3 och 24/3 kl. 9:30 - ca 16:00

Vid stort antal deltagare så kommer vi gå ut med ytterligare praktikdagar och dela på gruppen, detta då det är av yttersta vikt att vi uppnär de utbildningsmål som vi har för samtliga deltagare.

2 800 kronor

Välkommen!

 


 HundGrund, i Åkersberga med kursstart i xxx 2019.

  Teori utan hund:   och    kl. 19:00 till ca 21:30

 Praktik med hund:  och den   kl. 09:30 till ca 16:00

  2 800 kronor

 Välkommen! IPO, BH kurs

Kursen ej planerad denna termin!

  

NOSEWORK

 Vi kommer att hålla en kurs i den populära söktekniken Nosework, som även detta år blir en officiell tävlingsgren om man vill satsa hårt!

På denna kurs får hunden arbeta med näsan och det är det mest tillfredställande en hund kan göra. Ha en fantastiskt rolig helg tillsammans med din hund!

Vi börjar med dofter som Eucalypsus, Lavendel och lagerblad. Vi lär hunden markera så att vi förstår att den funnit ämnet.

Vill man inte tävla i detta så kommer ni ändå få verktygen till att kunna lära hunden att markera kantareller eller annat roligt! Här kan du som har en hund som inte fungerar med andra hundar gå, då man arbetar en och en. Har du redan prövat på så arbetar vi vidare utifrån det ni kan!

Kursdatum: Inga planerade datum   

Pris: ---- kr inkl. ämnen, kartonger och fika under dagarna. 

Välkommen!

  

SPÅRKURS

Vi har en trevligt helg ute i skogen, du väljer vad vi ska arbeta med. Är du intresserad av viltspår då får du prova på det. Skulle din kompis vara intresserad av person spår så gör vi det. Kursen ger hunden den ultimata tillfredställelsen att få jobba med näsan. Efter ett spår brukar hunden visa stor tillfredställelse och du kan med gott samvete gå på bio efteråt!

Kursdatum: Inga planerade datum.

Prise: 2 100 kr 

Välkommen!

IMG_0772 Mot tävling inom IPO..

Vi arbetar med moment som ingår i BH, behörighetsprovet inom IPO.

Kursdatum: Inga planerade datum.

Pris: 2000 kr

Välkommen! 


2017-02-14-20-38-30 

Skräddarsydd kurs för den enskilde eller träningsgänget

Vi skräddarsyr kurser för såväl privatpersoner, träningsgrupper, lägerverksamheter som för större klubbar inom de flesta områden.

Skulle vi sakna kompetensen så kommer vi hjälpa er att hitta lämpliga instruktörer utefter era önskemål.

Kontakta oss och berätta om din eller era idéer så skapar vi tillsammans en unik utbildningsplattform!