Välkomna till RM’s Hundcenter och vår rehabiliterings- och friskvårdsavdelning!

Hos oss blir du och din hund omhändertagen av välutbildad personal och vi kan bistå med såväl rehabilitering som friskvård. Som kund hos oss så får man tillgång till hela vårt rehabiliterings- och friskvårdsutbud när man bokar en tid för behandling, det är hundens behov och ägarens önskemål som avgör.

En stark och funktionell kropp är nyckeln till ett härligt hundliv och vi rekommenderar att man som hundägare låter sin hund genomgå en friskvårdsbesiktning som bekräftar hundens fysiska status, en kunskap som är ovärderlig för att snabbt upptäcka om eller när hundens fysik förändras. Har man möjlighet att unna sin hund regelbundna besök så är detta givetvis att föredra, vår personal
kan dock ge er tips och råd för fortsatt träning på hemmaplan. Som hundägare är det viktigt att man följer upp sin träning med exempelvis enstaka besök och här vill vi poängtera vikten av att vända sig till välutbildad personal i fråga om rehabilitering och friskvård.

Är man dagiskund hos oss så har man även möjlighet att boka in behandlingar under dagtid medan hundägaren är på jobbet, bekvämt för hundägaren och otroligt omsorgsfullt.

Vi tar emot remiss från veterinär, vissa försäkringar täcker rehabilitering och vi rekommenderar att man som hundägare ser över detta inför sitt besök. Vi har god kännedom och samarbetar med olika utövare inom veterinärmedicin samt rehabilitering och friskvård för hund, har ni frågor eller kanske befinner er på annan plats så vänd er gärna till oss så hjälper vi er efter bästa förmåga att hitta rätt.

Varmt välkomna att boka er tid hos oss på RM’s Hundcenter!

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett mail från formuläret nedan.