HundGrund- teori och praktik

Vår mest uppskattade kurs av såväl nybörjare som av landslagsmedlemmar och även grunden i vårt utbildningskoncept.

Detta är en kurs för dig som vill ha en fungerande relation i alla lägen med din hund, som vill ha de bästa förutsättningarna när du och din hund gör entré i den fantastiska världen för hundsport och givetvis för dig som vill ha en härlig vardag med din hund.

Under kursens första praktikdag så avslöjar vi dessutom övningen som gjort det möjligt för oss att gå med 16 hundar i en hand, som är anledningen till att gruppen lyssnar på oss i de mest påfrestande situationerna man som hundförare kan möta. Nyfiken? Läs vidare och glöm inte att anmäla er snarast då antalet platser är begränsat!

HundGrund är en kurs för dig som vill förstå hur din hund tänker och känner för att sen kunna arbeta utifrån den enskilda individens behov.

Vi utgår ifrån klassisk inlärningsteori och under kursens teoridel kommer vi bl.a. behandla etologi, rasernas egenskaper, samarbete mellan hund och människa, den sociala organisationen, mentalkunskap, individuella variationer, inlärning, stress, motivation, hundsport och mycket annat!

Under praktiken kommer vi arbeta med hantering, samarbete, inkallning, sitt och ligg- oavsett vad som händer, hundmöten, grundövningar och mycket mer!

Under denna kurs betalar man för hundens plats, så tag med respektive!

Tillsammans formar ni den perfekta tillvaron för er hund!

Kursen är eftertraktad och därför finns det två klasser, innehållet är detsamma och det är enbart datumen som skiljer sig åt.

Kika vilka datum som passar bäst och välj klass när du skickar in din kursanmälan HÄR.

HundGrund, i Åkersberga med kursstart i september 2020

Teori utan hund: 31/8, 2/9, 8/9 samt 10/9 kl. 19:00 till ca 21:30

Praktik med hund: 12/9 samt 13/9 kl. 09:30 till ca 16:00

HundGrund, i Åkersberga med kursstart i oktober 2020

Teori utan hund: 13, 15, 20, 22/10 kl. 19-21.30

Samt praktik: 24-25/10 kl. 9.30-16

Vid stort antal deltagare så kommer vi gå ut med ytterligare praktikdagar och dela på gruppen, detta då det är av yttersta vikt att vi uppnår de utbildningsmål som vi har för samtliga deltagare.

2 800 kronor

Välkommen!