Välkomna till vårt hunddagis

Vi har Storstockholms mest generösa öppetttider, öppet kl. 06.00 – 19.00!

”Hundstallet med dagverksamhet!”

Sluta stressa hem på lunchen – låt oss ta hand om hunden!

Hos oss är det viktigt att se till hundarnas enskilda behov och tillsammans med ägaren så önskar vi skapa en vardag fylld av roliga arbetsuppgifter, härliga stunder i en väl sammansatt och harmonisk hundgrupp och mycket samarbete med såväl fröken som med andra hundar.

Vi jobbar med noggrant sammansatta hundgrupper och inom dessa grupper hittar man både tikar och hanar i alla färger och former med fantastiska och unika personligheter som samsas i våra härliga lokaler på närmare 400 kvadratmeter.

Inomhus sitter hundarna med några få kompisar i samma box och för oss är det viktigt att hundarna som sitter tillsammans trivs ihop och att de känner sig trygga och kan slappna av i varandras sällskap.

Under inskolningen så sitter den nya hunden själv. När man lärt känna hunden och den börjar bli bekant med miljön så skolas den in i en grupp och får då även boxkamrater.

Promenaderna görs i större grupper där hundarna tillsammans skapar ett hundspann där varje hund har en egen position som den sköter. En position kan exempelvis vara att hunden går i täten och tillsammans med fröken ledsagar hunden hela gruppen, en annan position kan vara att hunden går som flank och därigenom hjälper fröken genom att hålla samman gruppen och styra hela gruppens rörelse i sidled.

Alla hundar skolas lugnt in och lär sig vilka rutiner som gäller och när vi lärt känna hunden och tryggheten hos hunden fallit på plats så jobbar man in en position i gruppen. En välskolad hund är utan tvekan frökens högra hand och positionerna kan förändras beroende på individens egenskaper, ålder, erfarenhet och ibland bara av att en flockmedlem tagit ledigt.

Hundarna är helt enkelt fantastiska arbetskamrater som ställer upp i alla lägen!

Vi har två stora aktivitetshagar där våra hundar vistas beroende på väder och vind tillsammans med personal, i hagen vistas de i sina välkända promenadgrupper med fortsatt stort fokus på att hundarna trivs tillsammans, respekterar varandra och att de kan leka och slappna av i varandras sällskap.

Vi erbjuder även rehabilitering och friskvård under dagtid, en lyx som är väl värd att investera i för den som vill skapa de bästa förutsättningarna för sin hund. En välfungarande fysik är ett måste för ett härligt hundliv och hos oss får din hund fantastiska förutsättningar genom att få egen tid med vår fysioterapeut och hundmassör.

Vi har som rutin att det inte ska vara ”fri” lek och stress under hela dagen. Hundarna tränas i att hantera sin egen stressnivå. Omvårdnad, sällskap och harmoni hela dagen är för oss en självklarhet.

Lämning sker mellan 06:00-09:30 samt hämtning sker från 15:15-19:00.

RM´s Hundcenter har funnits på Stora Säby Gård sedan 1996. Dagisverksamheten är godkänd av SKK och Länsstyrelsen. 

Anläggningen besöks regelbundet av veterinär.

Vi skriver inackorderingsavtal med alla våra kunder motsvarande Kennelklubbens avtal. Vi har som krav att hundarna är Liv & Veterinärvårdsförsäkrade samt att hundägarna har en ansvarsförsäkring. 

Våra öppettider är 06.00-19.00 alla dagar utom helger och aftnar såsom trettondags-, påsk-, valborgs-,   pingst-, midsommar-, jul- och nyårsafton. Samt att vi har sommartid veckorna 28, 29, 30 och 31 då vi har öppet mellan kl 08-17! 

PRIS: Heltid 3 200 kronor, betalas förskottsvis och ska vara oss tillhanda senast den 27:e varje månad.

Vi har ej deltids eller ströplatser.

 I månadsavgiften ingår utöver tillsyn och rastning:

– Inskolningsavgift på 800 kronor tillkommer vid dagisstart.

– Nu kan kunden välja hundvård, rehabilitering och friskvård som tilläggstjänst till ett förmånligt pris.

– Kloklippning var fjärde vecka ingår.

– Rabatt på vaccination.

– Flerhundsrabatt (Fullt pris på hund nr 1 och 20% rabatt på efterföljande hundar)

– Vid nytecknad inackordering av okastrerad hanhund tillkommer 400 kronor. Gäller from 1 juni 2021.

– 20 % rabatt på hundvård såsom bad och trim.

– 30 % rabatt på våra kurser HundGrund, HundGrund – Fortsättning och HundGrund – Mot träning och tävling samt privatlektioner.

 Ansvarig  för tilldelning av plats och tecknande av avtal är Linn Melkersson.

Om Du är intresserad av  en dagisplats till Din hund får Du gärna ställa Dig i vår kölista. Vi har dock ingen nummerordning i kölistan, utan vi tar in den hund som vi tror kommer passa bäst i den grupp där vi har en plats ledig.

Välkommen med Din intresseanmälan!

När vi fått din intresseanmälan så har du möjlighet att boka in ett förutsättningslöst informationsmöte, där du då får tillfälle att besöka oss och vår verksamhet. Efter detta möte så avgör du om du är intresserad av en dagisplats hos just oss och därmed vill stå kvar i vår dagiskö. 

Väl mött på RM´s Hundcenter!